06 39 845 997 info@wagenparkplanner.nl
Selecteer een pagina

Pro pakket (het uitbesteden van het wagenparkbeheer)

Met ons product Pro nemen wij u als ondernemer veel werk uit handen als het gaat om het wagenpark en het beheer daaromheen. Maar natuurlijk niet voordat wij daar sluitende afspraken over hebben gemaakt waarbij u vanzelfsprekend de inhoud van deze opdracht bepaald.

Voordat de ondernemer überhaupt een product bij Wagenpark Planner afneemt beginnen wij ten alle tijden met een gratis intake gesprek. Hierin maken wij kennis en spreken wij vrijblijvend over wagenpark gerelateerde onderwerpen. Dit geeft een beeld bij de situatie en beide partijen kunnen al vrij snel inschatten of een verdere samenwerking zinvol en wenselijk is.

In het eerste gesprek gaan wij het hebben over de keuzes die reeds gemaakt zijn en hoe u als ondernemer zich daarbij voelt. Over welke onderdelen binnen het beheer bent u tevreden en welke zaken zijn voor verbetering vatbaar en verdienen onze aandacht.

Voor slechts €25,00 (excl. BTW) per voertuig per maand kunt u het complete beheer van uw wagenpark overhevelen naar Wagenpark Planner. Daarmee profiteert u van onze kennis, ons netwerk en schaalgrootte. Wij handelen conform jullie autoregeling. De bescheiden financiële inspanning verdient u al snel terug omdat u een medewerker ontlast en vrij maakt voor andere werkzaamheden maar ook omdat onze kennis in veel gevallen bijdraagt tot kostenbesparingen.

Wij rapporteren regelmatig en zullen ook steeds weer aanbevelingen doen.

Overigens, het is absoluut niet te bedoeling om zaken waar u blij mee bent te elimineren. Het kan echter geen kwaad om bestaande relaties af en toe te confronteren met zaken die beter of goedkoper moeten. Geef ze maar een reden om extra inspanningen te verrichten.

 Hopelijk spreekt ons Pro product u aan en schenkt u ons het vertrouwen en gaan wij een mooie en vruchtbare samenwerking tegemoet.

Welkom bij Wagenpark Planner!