06 39 845 997 info@wagenparkplanner.nl
Selecteer een pagina

 

Algemeen

“Wagenpark Planner”, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 68477570, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.wagenparkplanner.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

“Wagenpark Planner” streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

“Wagenpark Planner” aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is “Wagenpark Planner” niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

“Wagenpark Planner” heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in Wagenpark beheer te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren . Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Wagenpark beheer in de breedste zin van het woord.

Indien u in het kader van de dienstverlening van Wagenpark Planner persoonsgegevens verstrekt, worden deze door Wagenpark Planner vastgelegd. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij door u zijn verstrekt. Bij de verwerking van persoonsgegevens handelt Wagenpark Planner in overeenstemming met de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

“Wagenpark Planner” kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Wagenpark Advies

Aan de berichtgevingen die “Wagenpark Planner” publiceert kun je geen rechten ontlenen.

Vragen of klachten 

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info