06 39 845 997 info@wagenparkplanner.nl
Selecteer een pagina

Business pakket (uitgebreide scan van het wagenpark en het beheer)

Met ons product “Business” scannen wij het volledige wagenpark maar ook het beheer daaromheen waarna wij een aantal aanbevelingen doen ter verbetering van de producten, de leveranciers, de organisatie en het bedrijfsresultaat.

Voordat de ondernemer überhaupt een product bij Wagenpark Planner afneemt beginnen wij ten alle tijden met een gratis  intake gesprek. Hierin maken wij op een ontspannen manier kennis en spreken wij vrijblijvend over wagenpark gerelateerde onderwerpen. Dit geeft een beeld bij de situatie en beide betrokken partijen kunnen al vrij snel inschatten of een verdere samenwerking zinvol en wenselijk is.  

Indien tot een verdere samenwerking wordt besloten in de vorm van ons “Business pakket” dan ontvangt u in aanloop naar ons tweede gesprek een uitgebreid vragenformulier. De antwoorden op deze vragen zorgen ervoor dat wij goed beslagen ten ijs verschijnen.

In het tweede gesprek gaan wij het hebben over de keuzes die reeds gemaakt zijn en hoe u als ondernemer zich daarbij voelt. Over welke onderdelen binnen het beheer bent u tevreden en welke zaken zijn voor verbetering vatbaar en verdienen dus onze aandacht. Welke veranderingen en verbeteringen worden ons gezamenlijk doel. 

Afhankelijk van uw wensen moet ook even blijken of veranderingen praktisch, organisatorisch of financieel mogelijk zijn.

Daarmee bedoel ik te zeggen ;

Op welk moment expireren de contracten (i.g.v.operational lease), het heeft geen zin om contracten tussentijds te onderbreken.
Heeft uw wagenparkverantwoordelijke voldoende bevoegdheden en tijd om zaken meer naar zijn hand te zetten.
In hoeverre geeft u de berijd(st)ers de vrijheid om zelf te shoppen en bestaat er een eendrachtig beleid naar de berijd(st)ers.
Is uw leasemaatschappij misschien ook klant en heeft u daarom andere belangen om vast te houden aan het oude.
Even over dat laatste. Het is absoluut niet te bedoeling om zaken waar u blij mee bent te elimineren. Het kan echter geen kwaad om bestaande relaties af en toe te confronteren met zaken die beter of goedkoper moeten. Geef ze maar een reden om extra inspanningen te verrichten en de samenwerking te continueren. 

Wat betreft ons tarief

Afhankelijk van de omvang van de opdracht doen wij u een voorstel. Dat kan betekenen dat wij zo’n 15 uur denken nodig te hebben en daar ons uurtarief van € 45,00 exclusief BTW in doorberekenen. Het kan ook zo zijn dat wij 2 of 3 volle weken werk zien waarin een aantal gesprekken bij u op locatie afgenomen worden. In dat geval komen wij een prijs met jullie overeen.

Wij verheugen ons op het eerste gesprek en een mogelijke samenwerking!

Welkom bij Wagenpark Planner!